ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΑΤΣΑΛΗ - ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΑΕΙ Ο ΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΡΩΜΑ


Καλώς ορίζουμε στις εκδόσεις Άρωμα τη νέα μας ποιήτρια Αντωνία Μπατσαλή
Έχει γράψει την ποιητική συλλογή Όταν γεννάει ο λογισμός.

 H Μπατσαλή Αντωνία γεννήθηκε στα περίχωρα της Θεσσαλονίκης, στην Κριθιά, πριν 46 χρόνια από καλόκαρδους και χαρούμενους ανθρώπους.
Από μικρή ήθελε να γίνει νηπιαγωγός, μια καριέρα που ξεκίνησε αλλά τη σταμάτησε η Ανωτάτη Παντρευτική, που χάρη σε αυτή απόκτησε δύο υπέροχα αγόρια και πρόσφατα έναν εγγονό. Η δίψα για μάθηση όμως δε σταματάει ποτέ κι έτσι η αγάπη της για τα βιβλία και το διάβασμα τη βοήθησαν να αποκτήσει το πτυχίο Βιβλιοθηκονομίας.
Στην εφηβεία ένιωσε έντονα την ανάγκη να εκφράσει τα συναισθήματά της μέσα από τη γραφή κι έτσι άρχισαν να γεννιούνται τα πρώτα της ποιήματα. Από παιδί λάτρευε τα παραμύθια, να τα ακούει, να τα διαβάζει και να τα αφηγείται. Η σύμπραξη όλων αυτών που αγαπά, τα παιδιά, τα βιβλία, η ποίηση και τα παραμύθια, της ξύπνησαν ένα νέο όνειρο! Το όνειρο να γίνει Παραμυθού!
Είναι ιδρυτικό μέλος της καλλιτεχνικής πολιτιστικής ομάδας «Παραμυθωνία»  και έχει συμμετάσχει σε αρκετά Φεστιβάλ αφήγησης και εκδηλώσεις που αφορούν το παιδί.
Ποιήματά της έχουν διακριθεί και βραβευτεί σε πανελλήνιους διαγωνισμούς και εκδόθηκαν σε ανθολόγια λογοτεχνικών κειμένων. Η πρώτη ποιητική της συλλογή κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Άρωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Adbox

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ποιοί είμαστε: Νέοι άνθρωποι με σύγχρονες σκέψεις, και νέες ιδέες, διευρύνοντας το δίκτυο των συνεργατών μας για να συμβάλλουμε στην Ελληνική ποίηση. Στόχος μας ένα και μόνο πράγμα: η ανάδειξη της τέχνης μέσω της ποίησης! Από την πρώτη επαφή μέχρι την ολοκλήρωση του βιβλίου σας, είμαστε κοντά σας με καλή διάθεση να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να εκδόσουμε την ποιητική σας συλλογή, διήγημα ή νουβέλα. Νέος εκδοτικός οίκος Εκδίδουμε αποκλειστικά ποιητικές συλλογές, διηγήματα, νουβέλες! Εκδόσεις Άρωμα! Για αποστολή έργων ekdoseisaroma@gmail.com